RvK Motoren viert 10-jarig jubileum

Al 10 jaar is RvK Motoren je partner als het gaat om vakkundige reparatie, onderhoud en revisie. Veel klanten weten Robert inmiddels te vinden en komen terug voor zijn betrouwbare service met persoonlijke aandacht.

RvK Motoren is al jaren Dunlop dealer en mag zich sinds dit jaar ook officiële Beta dealer noemen. Dit laatste heeft ervoor gezorgd dat RvK Motoren de handen ineen heeft geslagen met Van Laar Suspension en hebben samen een goede vering setup bedacht voor de gehele Beta MY20 Enduro Serie. 

Gratis vering setup pakket van Van Laar Suspension

Om dit 10-jarig jubileum te vieren hebben we voor heel 2019 en 2020 een speciale actie op de gehele Beta MY20 Enduro serie. Profiteer nu bij de aankoop van een Enduro model uit de Beta MY20 Enduro serie van een gratis vering setup pakket van Van Laar Suspension twv €450,-*.

Waarom een setup van de vering bij een cross- of enduromotor?

Bij de aankoop van een Beta motor is deze standaard ingesteld het Italiaanse landschap met meer harde ondergronden. In Nederland hebben we te maken met een veel zachtere ondergrond waardoor een juiste setup van je veringen noodzakelijk is. Deze setup krijg je nu gratis bij RvK Motoren bij de aankoop van een Beta Enduro uit de MY20 serie en gaat er voor zorgen dat je als crosser de volledige controle hebt over de motor. Je hebt veel beter contact met de ondergrond, waardoor je harder kunt rijden. Ook door de bochten!

Merkbaar op elk niveau

Met de veren setup van Van Laar Suspension wordt de vering uniek voor je op maakt gemaakt op basis van jouw gewicht, lengte en rijdersniveau. Het maakt niet dus uit of je een amateur of een professionele rijder bent. Je gaat merkbaar het verschil voelen. Met veel plezier, zekerheid én snelheid ga je rijden op je nieuwe Beta Enduro motor! 

Bij RvK Motoren zorgen we ervoor dat je één bent met je motor en het verschil gaat maken in winnen of blijven rijden in de middenmoot.

Direct profiteren van de speciale actie?

Maak dan een afspraak door telefonisch contact op te nemen via 06-14 89 29 31 of gebruik het afsprakenformulier.

* deze acties is alleen geldig op nieuwe modellen zonder inruil